top of page

SOBRE NOSALTRES

Som un centre sanitari  autoritzat per la Direcció General de Recursos Sanitaris de la Generalitat de Catalunya (número de registre E-43011612) per a la prestació de serveis com a centre de reconeixement mèdic-psicotècnic de conductors i consulta de Psicologia.

 

La nostra empresa va néixer a Tarragona fa més de 30 anys, inicialment al carrer Sant Francesc, 23, 1r 1ª, i des de fa uns anys, se situa a l'Av. Pau Casals nº 9, 2n 2ª de la mateixa localitat.

.

Tenim CONVENIS DE COL·LABORACIÓ amb diferents associacions i sindicats, els membres o afiliats dels quals disposen de DESCOMPTES ESPECIALS al nostre centre, entre ells:​
MÚTUES amb les que col·laborem:

PERQUÈ NOSALTRES?

Comptem amb professionals amb àmplia i acreditada experiència i formació en els serveis que prestem, realitzant activitats de tipus social, laboral i sanitari, sempre en funció de les necessitats dels nostres clients i allà on aquests requereixin de la nostra intervenció.

CONTACTA

977 23 85 44

  • White Facebook Icon

Segueix-nos al Facebook

“Al nostre centre podràsobtenir o renovar el carnet de conduir, llicència d'armes o altre certificat d'una manera ràpida i eficaç.”​

 

— Els nostres més de 30 anys d'experiència ens avalen

bottom of page