top of page

SOBRE NOSALTRES

Som un centre sanitari  autoritzat per la Direcció General de Recursos Sanitaris de la Generalitat de Catalunya (número de registre E-43011612) per a la prestació de serveis com a centre de reconeixement mèdic-psicotècnic de conductors i consulta de Psicologia.

La nostra empresa va néixer a Tarragona fa més de 30 anys, inicialment al carrer Sant Francesc, 23, 1r 1ª, i des de fa uns anys, se situa a l'Av. Pau Casals nº 9, 2n 2ª de la mateixa localitat.

 

Benvolguts/es clients/es, l'estat d'alarma en què ens trobem arran del COVID-19 fa que no poguem prestar els serveis habituals fins a nou avís.


En relació als permissos de conduir, i d'altres relacionats, aquesta és la comunicació que hem rebut de Jefatura Provincial de Tráfico: Teniendo en cuenta la disposición adicional tercera del RD 463/2020, de 14 de marzo, por el que se declara el estado de alarma para la gestión de la situación de crisis sanitaria ocasionada por el COVID_19 que establece que “Se suspenden términos y se interrumpen los plazos para la tramitación de los procedimientos de las entidades del sector público. El cómputo de los plazos se reanudará en el momento en que pierda vigencia el presente real decreto o, en su caso, las prórrogas del mismo” se entiende prorrogada la vigencia de los permisos provisionales y temporales que caducaban a partir del 16 de marzo de 2020 y todos aquellos permisos cuya vigencia finalice durante la vigencia del estado de alarma.

Restem a la vostra disposició de forma telemàtica.

.

Tenim CONVENIS DE COL·LABORACIÓ amb diferents associacions i sindicats, els membres o afiliats dels quals disposen de DESCOMPTES ESPECIALS al nostre centre, entre ells:​
MÚTUES amb les que col·laborem:

PERQUÈ NOSALTRES?

Comptem amb professionals amb àmplia i acreditada experiència i formació en els serveis que prestem, realitzant activitats de tipus social, laboral i sanitari, sempre en funció de les necessitats dels nostres clients i allà on aquests requereixin de la nostra intervenció.

CONTACTA

977 23 85 44

“Al nostre centre podràsobtenir o renovar el carnet de conduir, llicència d'armes o altre certificat d'una manera ràpida i eficaç.”​

 

— Els nostres més de 30 anys d'experiència ens avalen

  • Twitter - White Circle
  • White Facebook Icon

Segueix-nos

bottom of page