EL NOSTRE EQUIP

PROFESSIONALS DEL CENTRE

Mª DEL PILAR BONASA JIMÉNEZ

Directora de Centre de Diagnòstic Tarragona

 

Doctora en Psicologia, psicòloga en els àmbits clínic i jurídic, col·legiada nº 11.902 del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC) Acreditada com a Psicòloga General Sanitària.

<< SABER MÉS >>

JUDIT LÓPEZ NOVELLA

Psicòloga

 

Psicòloga en els àmbits clínic i educatiu, col·legiada nº 14.813 del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya. Acreditada com a Psicòloga General Sanitària.

<< SABER MÉS >>

ANDREU LÓPEZ CARRILLO

Psicòleg i Sexòleg

 

Psicòleg en els àmbits clínic i jurídic, col·legiat nº 13.481 del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya. Acreditat com a Psicòleg General Sanitari.

<< SABER MÉS >>

Traballem per un correcte desenvolupament de la nostra professió amb el compromís i requisits que ens són exigibles

— El nostre objectiu, el teu benestar

IMG_20190118_193652[1].jpg

Judit López Novella

PSICÒLOGA

 

DIRECTORA DE CENTRE DE DIAGNÒSTIC TARRAGONA

Judit López Novella

 PSICÒLOGA

PUJAR

Psicòloga en els àmbits clínic i educatiu, col·legiada nº 14.813 del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya. Acreditada com a Psicòloga General Sanitària. Tutora de pràctiques del Grau en Psicologia de la Universitat Rovira i Virgili. Postgraduada en Psicopatologia Clínica per la Universitat de Barcelona. Especialista Universitària en Teràpia Cognitivo-conductual de la Infància i l'Adolescència per la UNED. Cursos d'especialització sobre diagnòstic i intervenció en trastorns de l'aprenentatge, TDAH, problemes de comportament, dificultats emocionals en la infància, etc.

 
 

Mª del Pilar Bonasa Jiménez

Doctora en Psicologia, Psicòloga en els àmbits clínic i jurídic, col·legiada nº 11.902 del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC). Acreditada com a Psicòloga General Sanitària. Professora associada del Departament de Psicologia de la Universitat Rovira i Virgili (URV). Professora del Màster d'Intervenció Psicosocial de la Universitat de Barcelona (UB). Professora del Màster de Paidopsiquiatria de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Tutora de pràctiques del Grau en Psicologia de la URV. DEA en l'àrea de coneixement de la Personalitat, Avaluació i Tractament Psicològic. Màster Universitari en Avaluació i Mesura de la Conducta (URV). Experta en Psicologia Forense acreditada pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC). Membre del Torn d'Intervenció Psicològica (TIP) de Psicòlegs Perits del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC).

PUJAR

Andreu López Carrillo

 PSICÒLEG I SEXÒLEG

PUJAR

Psicòleg en els àmbits clínic i jurídic. Col·legiat nº 13.481 del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya.  Acreditat com a Psicòleg General Sanitari. 

Màster en Psicologia Clínica, Legal y Forense per la Universidad Complutense de Madrid.

Màster en Terapia Sexual i de Parella per la Universitat de Barcelona. 

Màster en Sexología Clínica. Intervenció i Terapia sexual per Euroinnova Formación.

Cursos d'especialització en educació i promoció de la Salut Sexual.

Cursos d'especialització en diagnòstic i tractament de l'ansietat i estrès.

IMG_20190118_193652[1].jpg