top of page

EL NOSTRE EQUIP

PROFESSIONALS DEL CENTRE

Mª DEL PILAR BONASA JIMÉNEZ

Directora de Centre de Diagnòstic Tarragona

 

Doctora en Psicologia, psicòloga en els àmbits clínic i jurídic, col·legiada nº 11.902 del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC) Acreditada com a Psicòloga General Sanitària.

<< SABER MÉS >>

ANDREU LÓPEZ CARRILLO

Psicòleg i Sexòleg

 

Psicòleg en els àmbits clínic i jurídic, col·legiat nº 13.481 del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya. Acreditat com a Psicòleg General Sanitari.

<< SABER MÉS >>

Traballem per un correcte desenvolupament de la nostra professió amb el compromís i requisits que ens són exigibles

— El nostre objectiu, el teu benestar

IMG_20190118_193652[1].jpg

Judit López Novella

PSICÒLOGA

Arriba

DIRECTORA DE CENTRE DE DIAGNÒSTIC TARRAGONA

Andreu López Carrillo

 PSICÒLEG I SEXÒLEG

IMG_20190118_193652[1].jpg
Pilar 2

Mª del Pilar Bonasa Jiménez

Doctora en Psicologia, Psicòloga en els àmbits clínic i jurídic, col·legiada nº 11.902 del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC). Acreditada com a Psicòloga General Sanitària. Professora associada del Departament de Psicologia de la Universitat Rovira i Virgili (URV). Professora col·laboradora de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Professora del Màster d'Intervenció Psicosocial de la Universitat de Barcelona (UB). Professora del Màster de Paidopsiquiatria de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Tutora de pràctiques del Grau en Psicologia de la URV. DEA en l'àrea de coneixement de la Personalitat, Avaluació i Tractament Psicològic. Màster Universitari en Avaluació i Mesura de la Conducta (URV). Experta en Psicologia Forense acreditada pel Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC) i en Psicología Jurídica i Forense pel Consejo General de Colegios de Psicólogos de España. Directora i docent del Postgrau en Psicologia Jurídica i Forense de la Fundació Universitat Rovira i Virgili (FURV). Membre del Torn d'Intervenció Psicològica (TIP) de Psicòlegs Perits del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC).

PUJAR

Andreu 2

PUJAR

Psicòleg en els àmbits clínic i jurídic. Col·legiat nº 13.481 del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya.  Acreditat com a Psicòleg General Sanitari. 

Màster en Psicologia Clínica, Legal y Forense per la Universidad Complutense de Madrid.

Màster en Terapia Sexual i de Parella per la Universitat de Barcelona. 

Màster en Sexología Clínica. Intervenció i Terapia sexual per Euroinnova Formación.

Cursos d'especialització en educació i promoció de la Salut Sexual.

Cursos d'especialització en diagnòstic i tractament de l'ansietat i estrès.

bottom of page